לאחר שניסיתי את עוגיות הטחינה שמצאתי באתרים
הרבה פעמים לא הצליחו לי פעם היו קשים מדי ופעם רכים מדי אחרי הרבה ניסיונות נולדו העוגיות הטעימות שהמצאתי
כל פעם שאני אופה אותן הן נגמרות מהר מאוד
הרכיבים
2 כוסות קמח מלא
50 גר' חמאה
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס ריבה או סילאן
חצי כוס קקאו או חצי חבילה שוקולד מריר
חבילה של 150 גר' שקדים
חבילה של 150 גר' אגוזי מלך
2 ביצים
1 שקית וניל
2 שקיות אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל- 180 מעלות
טוחנים את האגוזים והשקדים במעבד מזון
שמים בקערה את החמאה, הטחינה, סילאן והקקאו ומכניסים למיקרו במשך דקה וחצי (פעולה זו ממיסה את כל החומרים כדי להקל על הערבוב עם החומרים היבשים)
אחרי דקה וחצי במיקרו מערבבים את כל החומרים עד שיהפכו לתערובת אחידה
מוסיפים לקערה את החומרים הנותרים
את הקמח, תערובת השקדים והאגוזים הטחונים, ביצים, תמצית הוניל ,אבקת האפייה וקורט מלח
מערבבים היטב וממשיכים עם לישה ביד כדי שהחומרים יתאחדו
שמים על תבנית נייר אפייה ומכדררים ביד כדורים מהתערובת ושמים על התבנית
אופים בתנור במשך 20 דקות
הרבה פעמים לא הצליחו לי פעם היו קשים מדי ופעם רכים מדי אחרי הרבה ניסיונות נולדו העוגיות הטעימות שהמצאתי
כל פעם שאני אופה אותן הן נגמרות מהר מאוד
הרכיבים
2 כוסות קמח מלא
50 גר' חמאה
חצי כוס טחינה גולמית
חצי כוס ריבה או סילאן
חצי כוס קקאו או חצי חבילה שוקולד מריר
חבילה של 150 גר' שקדים
חבילה של 150 גר' אגוזי מלך
2 ביצים
1 שקית וניל
2 שקיות אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל- 180 מעלות
טוחנים את האגוזים והשקדים במעבד מזון
שמים בקערה את החמאה, הטחינה, סילאן והקקאו ומכניסים למיקרו במשך דקה וחצי (פעולה זו ממיסה את כל החומרים כדי להקל על הערבוב עם החומרים היבשים)
אחרי דקה וחצי במיקרו מערבבים את כל החומרים עד שיהפכו לתערובת אחידה
מוסיפים לקערה את החומרים הנותרים
את הקמח, תערובת השקדים והאגוזים הטחונים, ביצים, תמצית הוניל ,אבקת האפייה וקורט מלח
מערבבים היטב וממשיכים עם לישה ביד כדי שהחומרים יתאחדו
שמים על תבנית נייר אפייה ומכדררים ביד כדורים מהתערובת ושמים על התבנית
אופים בתנור במשך 20 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה