הרכיבים
6 עגבניות
1 בצל גדול
1 קופסת טונה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
התבלינים
מלח
פלפל שחור
כפית בזיליקום יבש
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מקלפים את הבצל וחותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לסיר עם שתי כפות שמן עד להזהבה
מקלפים את העגבניות וחותכים לריבועים קטנים ולהוסיף לבצל שבסיר
להוסיף את התבלינים לפי הטעם מערבבים ונותנים לעגבניות להתרכך
לאחר שהעגבניות התרככו מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב
מוסיפים את רסק העגבניות אם התערובת סמיכה מדי בגלל הרסק יש להוסיף עוד חצי כוס מים עד להרתחה
6 עגבניות
1 בצל גדול
1 קופסת טונה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן
התבלינים
מלח
פלפל שחור
כפית בזיליקום יבש
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
מקלפים את הבצל וחותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לסיר עם שתי כפות שמן עד להזהבה
מקלפים את העגבניות וחותכים לריבועים קטנים ולהוסיף לבצל שבסיר
להוסיף את התבלינים לפי הטעם מערבבים ונותנים לעגבניות להתרכך
לאחר שהעגבניות התרככו מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב
מוסיפים את רסק העגבניות אם התערובת סמיכה מדי בגלל הרסק יש להוסיף עוד חצי כוס מים עד להרתחה
תגובות
הוסף רשומת תגובה