בלונדיס (עוגיות( מתכון של שרון פייפר, אשתו של אבי פייפר
החומרים:
1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית מלח 1/3 כוס מרגרינה 1 כוס סוכר חום
1 ביצה מעורבבת קלות
1 כפית תמצית וניל 1/2 כוס שוקולד צ'יפס אופן ההכנה:
ערבב את הקמח, אבקת האפיה והמלח.
בכלי אחר המס את המרגרינה, ערבב פנימה סוכר חום. קרר, הוסף ביצה ווניל. הכנס את תערובת הקמח. הכנס פנימה את השוקולד צ'יפס ושמור מעט בכדי לפזר למעלה. רפד את העיסה בתבנית מרובעת, אפה בחום של 350 מעלות במשך 20 דקות עד שהעוגה מתחילה להפרד מן התבנית. חתוך לקוביות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה