בשר ביין

 בשר ביין מתכון של רחל נחמיה

החומרים:

בשר מס' 5 או 6

2-1 בצלים גדולים 1/2 חבילה מרגרינה 1/2 כוס יין אדום חצי יבש

מעט פפריקה מעט מלח

מעט פלפל שחור

מעט מרק עוף

3-2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

לבשל את הבשר בסיר לחץ, במים בלבד כשעה וחצי.

להוציא מהסיר לאחר הבישול, לקרר, לחתוך לפרוסות. לקצוץ בצל לרצועות. בסיר נפרד להשחים את הבצל עם המרגרינה.

להוסיף את הבשר ומיד להוסיף מלח, פלפל שחור, מרק עוף, פפריקה, עלי דפנה ויין )לפי הטעם). את הבצלים והשיט עליון. להוסיף מהמים של הבשר (שהתבשל בסיר הלחץ( ככוס ולאחר רתיחה לבשל על אש קטנה כחצי שעה.




תגובות