דג לוקוס - מרוקאי מתכון של אביבה זיני
החומרים:
5-4 פלפלים אדומים יבשים חריפים פרוסות של דג לוקוס (לפי מספר הסועדים( קוסברה קצוצה (לא להתקמצן - הרבה 5-4 שיני שום גדולות, מקולפות וחצויות
פפריקה אדומה
3/4 כוס שמן
1/4 כפית כמון
מלח
1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה:
להניח בסיר עם מעט שמן:
שכבה ראשונה: להניח שכבה של הפלפלים האדומים החריפים. שכבה שניה: להניח את פרוסות הדג.
שכבה שלישית: לפזר מעל: קוסברה (מומלץ הרבה), שיני שום, ותבלינים לכסות במים עד גובה הדג. להרתיח על אש גדולה, עם
ההרתחה להנמיך הלהבה ולפתוח מעט מהסיר. להשאיר על להבה נמוכה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה