דג לוקוס - מרוקאי

 דג לוקוס - מרוקאי מתכון של אביבה זיני

החומרים:

5-4 פלפלים אדומים יבשים חריפים פרוסות של דג לוקוס (לפי מספר הסועדים( קוסברה קצוצה (לא להתקמצן - הרבה 5-4 שיני שום גדולות, מקולפות וחצויות

פפריקה אדומה

3/4 כוס שמן

1/4 כפית כמון

מלח

1/4 כפית כורכום

אופן ההכנה:

להניח בסיר עם מעט שמן:

שכבה ראשונה: להניח שכבה של הפלפלים האדומים החריפים. שכבה שניה: להניח את פרוסות הדג.

שכבה שלישית: לפזר מעל: קוסברה (מומלץ הרבה), שיני שום, ותבלינים לכסות במים עד גובה הדג. להרתיח על אש גדולה, עם

ההרתחה להנמיך הלהבה ולפתוח מעט מהסיר. להשאיר על להבה נמוכה.



תגובות