בלינצ'ס בפיירקס

 בלינצ'ס בפיירקס

החומרים:

מתכון של אתי ארליך

בלינצ'ס רגילים ממולאים בגבינה או תפוחי עץ, או דובדבנים (כל מה שרוצים). לא מטוגנים. (אפשר לקנות חבילת בלינצ'ס מוכנים(.

1 שמנת חמוצה 15% שומן 1 כוס מיץ תפוזים

1 כפית וניל

3/4 כוס סוכר

4 ביצים

100 גר' מרגרינה או חמאה או ערוב של השניים

אופן ההכנה:

לשים בתבנית פיירקס בלינצ'ס אחד ליד השני כך שישאר ביניהם קצת רווח. לערבל את השמנת החמוצה, מיץ תפוזים, וניל, סוכר והביצים.

במיקרוגל או על הגז להמס את המרגרינה (או החמאה). ולשפוך על הבלינצ'ס.

להוסיף מלמעלה את התערובת מהמערבל. להכניס לתנור ולאפות כ50- דקות בחום של 170 מעלות או בטורבו 150 מעלות.


תגובות