חצילים במיץ עגבניות

 חצילים במיץ עגבניות מתכון של רבקה וילף

חומרים:

חצילים (הכמות לפי הרצון)

2 ביצים על כל שלושה חצילים בינוניים

3-2 שיני שום

רסק עגבניות

עגבניה רכה

פלפל שחור

מלח

מעט סוכר

אופן ההכנה:

קולפים את החצילים. פורסים ומפזרים מעט מלח גס. שמים בצד לכמה שעות. לאחר מכן לוקחים את החצילים, מייבשים בנייר סופג. טובלים בביצה עם מעט אבקת שום ומלח ומטגנים עד שמזהיב. שמים על נייר סופג.

לאחר הטיגון. מסדרים בסיר פרוסות של חצילים, פרוסות דקות של שום ופרוסות עגבניה, עד שכל פרוסות החצילים בסיר.






תגובות