הרכיבים
4 חתיכות חזה עוף ללא עור
100 גרם בשר טחון הודו או בקר
חצי כוס אורז לבן
4 שיני שום קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
תבלינים
פלפל שחור
מלח
כמון
כרכום
מוסיפים לבשר חצי כוס אורז וכוס מים
מערבבים היטב את תערובת הבשר עם האורז ומשאירים להתבשל עד שכל הנוזלים מתאדים
מורידים מהאש ומשאירים להתקרר
ברגע שהתערובת מתקררת מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב (הביצה עוזרת לתערובת להתאחד ולא להתפורר בזמן הבישול)
4 חתיכות חזה עוף ללא עור
100 גרם בשר טחון הודו או בקר
חצי כוס אורז לבן
4 שיני שום קצוצים דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן
מעט קמח
מיץ מחצי לימוןתבלינים
פלפל שחור
מלח
כמון
כרכום
אופן ההכנה
המילוי
שמים את השמן במחבת גדולה מוסיפים את הבשר , השום הקצוץ , הפטרוזיליה, התבלינים
מערבבים היטב את כל התערובת עד שהבשר מקבל גוון בהיר יותרמוסיפים לבשר חצי כוס אורז וכוס מים
מערבבים היטב את תערובת הבשר עם האורז ומשאירים להתבשל עד שכל הנוזלים מתאדים
מורידים מהאש ומשאירים להתקרר
ברגע שהתערובת מתקררת מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב (הביצה עוזרת לתערובת להתאחד ולא להתפורר בזמן הבישול)
לוקחים את חזה העוף ועושים חתך כך שייווצר כיס בתוך החזה עוף
ממלאים בתערובת הבשר והאורז ומקמחים
שמים שמן בסיר ומניחים את חזה העוף הממולא
ברגע שצד אחד של העוף משחים הופכים לצד השני (המטרה לסגור את העוף כדי שלא יתפרק ברגע שמוסיפים את הרוטב
הרוטב
לוקחים קערה ומוסיפים 2 כוסות מים , מיץ מחצי לימון ותבלינים לפי הטעם
מערבבים היטב ושופכים על חתיכות עוף
מכסים את הסיר ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם
תגובות
הוסף רשומת תגובה