במקום לזרוק לפח בננות שהבשילו יותר מדי הנה הצעה לניצול הבננות
רכיבים
10 בננות בשלות
שוקולד מריר פרווה
חצי קרטון חלב קוקוס
2 כפות ליקר בננות
כוסות פלסטיק
כפיות פלסטיק
אופן ההכנה
מקלפים את הבננות וטוחנים בבלנדר
שופכים את חלב הקוקוס בקערה וחותכים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לקערה
שמים את הקערה במיקרו 2 דקות
אם השוקולד עדיין לא נמס אפשר להוסיף עוד 2 דקות חימום
לערבב היטב את השוקולד עם חלב הקוקוס עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים לקערה את הבננות הטחונות עם שתי כפות הליקר ומערבבים היטב
לוקחים כוסות פלסטיק שקופות וממלאים את התערובת לתוך הכוסות
מכניסים את הכוסות למקפיא
אחרי שעתיים מוציאים את הכוסות ומכניסים את כפיות הפלסטיק לתוך הכוסות ( פעולה זו מונעת מהכפיות לא ליפול לצד אם לא מקפיאים תחילה את הכוסות)
רכיבים
10 בננות בשלות
שוקולד מריר פרווה
חצי קרטון חלב קוקוס
2 כפות ליקר בננות
כוסות פלסטיק
כפיות פלסטיק
אופן ההכנה
מקלפים את הבננות וטוחנים בבלנדר
שופכים את חלב הקוקוס בקערה וחותכים את השוקולד לקוביות ומוסיפים לקערה
שמים את הקערה במיקרו 2 דקות
אם השוקולד עדיין לא נמס אפשר להוסיף עוד 2 דקות חימום
לערבב היטב את השוקולד עם חלב הקוקוס עד לקבלת מרקם אחיד
מוסיפים לקערה את הבננות הטחונות עם שתי כפות הליקר ומערבבים היטב
לוקחים כוסות פלסטיק שקופות וממלאים את התערובת לתוך הכוסות
מכניסים את הכוסות למקפיא
אחרי שעתיים מוציאים את הכוסות ומכניסים את כפיות הפלסטיק לתוך הכוסות ( פעולה זו מונעת מהכפיות לא ליפול לצד אם לא מקפיאים תחילה את הכוסות)
תגובות
הוסף רשומת תגובה