הרכיבים
10 תחתיות ארטישוק קפואים
תיבלון הקציצות
חצי קילו בשר בקר או הודו טחון
4 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
הרוטב
2 כוסות מים
אופן ההכנה
לאחר שמתבלנים את הבשר יוצרים כדורים בגודל של קציצות בשר
10 תחתיות ארטישוק קפואים
חצי קילו בשר בקר או בשר הודו
תיבלון הקציצות
חצי קילו בשר בקר או הודו טחון
4 שיני שום
2 כפות פטרוזיליה
2 כפות כוסברה
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה טרייה
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
טיגון הארטישוק עם הבשר
2 כפות פירורי לחם
1 ביצה טרייה
מלח
פלפל שחור
כמון
כרכום
טיגון הארטישוק עם הבשר
2 כפות שמן
ביצה טרופה
קמח
הרוטב
2 כוסות מים
2 כפות קמח
מיץ מחצי לימון
כרכום
מלח
פלפל שחור
כמון
אופן ההכנה
לאחר שמתבלנים את הבשר יוצרים כדורים בגודל של קציצות בשר
לוקחים את תחתיות הארטישוק וממלאים בבשר
טובלים את הארטישוק ממולא בבשר בביצה טרופה ובקמח (כמו בשניצל)
מכניסים למחבת חם עם שמן ומטגנים קלות
(פעולה זו תגרום לארטישוק עם הבשר לא להתפרק בזמן הבישול ברוטב)
1. לוקחים סיר שטוח ושמים 1 כוס מים כולל התבלינים והלימון
2. לערבב בכוס 2 כפות קמח ו 1 כוס מים היטב עד שתתקבל בלילה חלקה ללא גושים
מוסיפים לסיר את הבלילה מערבבים היטב עד להרתחה של הרוטב
מוסיפים את תחתיות הארטישוק והבשר המטוגנים לסיר ומכסים
מבשלים 45 דקות עד שעה
תגובות
הוסף רשומת תגובה