הרכיבים
שקית שמרים יבשים
2 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
חצי כוס שמן
2 חלמונים
1 כוס מים
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
מלית הקקאו
2 כפות סוכר
חצי כוס קקאו
חצי כפית כינמון
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים עם הידיים או במיקסר עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד
לכסות את הבצק ולהשאיר להתפחה במקום חם במשך שעה וחצי
אחרי שעה וחצי לחלק את הבצק לשני חלקים
לערבב היטב ביחד את מלית הקקאו
לרדד כל חלק של הבצק בנפרד לריבוע ולפזר את מלית הקקאו על הבצק
לגלגל את הבצק בצורת רולדה ולשים בתבנית עם נייר אפייה את שתי הרולדות אחת ליד השנייה
מתפיחים שוב במשך חצי שעה את הרולדות
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
מכניסים את התבנית עם הרולדות לתנור ואופים במשך חצי שעה
שקית שמרים יבשים
2 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
חצי כוס שמן
2 חלמונים
1 כוס מים
1 כף תמצית וניל
1 כף קליפת לימון מגוררת
קורט מלח
מלית הקקאו
2 כפות סוכר
חצי כוס קקאו
חצי כפית כינמון
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים עם הידיים או במיקסר עד לקבלת בצק עם מרקם אחיד
לכסות את הבצק ולהשאיר להתפחה במקום חם במשך שעה וחצי
אחרי שעה וחצי לחלק את הבצק לשני חלקים
לערבב היטב ביחד את מלית הקקאו
לרדד כל חלק של הבצק בנפרד לריבוע ולפזר את מלית הקקאו על הבצק
לגלגל את הבצק בצורת רולדה ולשים בתבנית עם נייר אפייה את שתי הרולדות אחת ליד השנייה
מתפיחים שוב במשך חצי שעה את הרולדות
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות
מכניסים את התבנית עם הרולדות לתנור ואופים במשך חצי שעה
תגובות
הוסף רשומת תגובה