רכיבים
1 בצל
2 עגבניות
1 חציל
2 כפות פטרוזיליה קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצות
2 כוסות עדשים
4 כנפי עוף או כל חלק של עוף בשביל הטעם במקום להוסיף אבקת מרק
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
1 כפית אורגנו יבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את העדשים במשך חצי שעה במים
שמים בסיר עמוק של מרק 2 כפות שמן
קוצצים את הבצל ומוסיפים לסיר
מקלפים את העגבניות וחותכים לריבועים ומוסיפים לסיר
מקלפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות ומוספים גם לסיר
מוסיפים גם את הפטרוזיליה והכוסברה וכנפי העוף
מטגנים בערך כחצי שעה עד שכל הירקות מתרככים
מסננים את העדשים מהמים ומוסיפים לסיר אם רוצים שהמרק יהיה יותר סמיך במקום 2 כוסות עדשים - 3 כוסות
מתבלנים לפי הטעם
מוסיפים מים עד שליש הסיר ומבשלים במשך 45 דקות עד שעה או עד שהמרק מסמיך
1 בצל
2 עגבניות
1 חציל
2 כפות פטרוזיליה קצוצות
2 כפות כוסברה קצוצות
2 כוסות עדשים
4 כנפי עוף או כל חלק של עוף בשביל הטעם במקום להוסיף אבקת מרק
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
1 כפית אורגנו יבש
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את העדשים במשך חצי שעה במים
שמים בסיר עמוק של מרק 2 כפות שמן
קוצצים את הבצל ומוסיפים לסיר
מקלפים את העגבניות וחותכים לריבועים ומוסיפים לסיר
מקלפים את החציל וחותכים לקוביות קטנות ומוספים גם לסיר
מוסיפים גם את הפטרוזיליה והכוסברה וכנפי העוף
מטגנים בערך כחצי שעה עד שכל הירקות מתרככים
מסננים את העדשים מהמים ומוסיפים לסיר אם רוצים שהמרק יהיה יותר סמיך במקום 2 כוסות עדשים - 3 כוסות
מתבלנים לפי הטעם
מוסיפים מים עד שליש הסיר ומבשלים במשך 45 דקות עד שעה או עד שהמרק מסמיך
תגובות
הוסף רשומת תגובה