את בסיס העוגיות האלה לקחתי מהאתר של קרין גורן - עוגיות סבתא עם סוכר וקינמון
אבל לא חייבים לפזר על זה סוכר וקינמון כמו במתכון אפשר לעשות גם עוגיות ריבה כמו בתמונה
הרכיבים
4 ביצים
4\3 כוס סוכר
4\3 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 שקית אפייה
לקישוט
ריבה מכל סוג שהוא
ממרח שוקולד
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
אם המרקם של התערובת עדיין לא אחיד אפשר להוסיף רבע כוס מים
מרדדים את הבצק ועושים צורות עגולות בעזרת כוס
את החור עושים בעזרת פיה עגולה
עושים את אותה כמות של עוגיות ללא חור ועוגיות עם חור
כמו בתמונה
אופים במשך 15 דקות
לאחר שהעוגיות התקררו
לוקחים את העוגיה ללא חור שמים ריבה מכל סוג שהוא או ממרח שוקולד ושמים את העוגיה עם החור
מפזרים על העוגיות אבקת סוכר
אבל לא חייבים לפזר על זה סוכר וקינמון כמו במתכון אפשר לעשות גם עוגיות ריבה כמו בתמונה
הרכיבים
4 ביצים
4\3 כוס סוכר
4\3 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 שקית אפייה
לקישוט
ריבה מכל סוג שהוא
ממרח שוקולד
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה
אם המרקם של התערובת עדיין לא אחיד אפשר להוסיף רבע כוס מים
מרדדים את הבצק ועושים צורות עגולות בעזרת כוס
את החור עושים בעזרת פיה עגולה
עושים את אותה כמות של עוגיות ללא חור ועוגיות עם חור
כמו בתמונה
אופים במשך 15 דקות
לאחר שהעוגיות התקררו
לוקחים את העוגיה ללא חור שמים ריבה מכל סוג שהוא או ממרח שוקולד ושמים את העוגיה עם החור
מפזרים על העוגיות אבקת סוכר
תגובות
הוסף רשומת תגובה