מרק גולש הונגרי אמיתי

צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

 מרק גולש הונגרי אמיתי מתכון של נילי שחורי


החומרים

בצל

עגבניות

תפוחי אדמה

פלפל קטן חריף אדום או ירוק

קבנוס

בשר עגל

שום

מלח

שמן לטיגון

אבקת מרק

למי שתוהה לאן נעלם רסק העגבניות, אוכל רק לומר שההונגרים האמיתיים לא "מקלקלים" את המרק.

אופן ההכנה:

מטגנים את הבצל, העגבניות, הפלפל החריף והקבנוס בערך דקה עד שנוצר מיץ צבעוני. למיץ הזה מוסיפים את בשר העגל וממשיכים לטגן,

מטגנים עד שהבשר קצת משנה את הצבע שלו. מוסיפים מים ואבקת מרק ונותנים למרק להתבשל המון המון זמן עד שהבשר מתרכך. הבישול

נעשה על אש בינונית וצריך להקפיד להוסיף כל פעם מים. אפשר להוסיף גם תפוחי אדמה, זה מעבה את המרק ומהווה תוספת טעימה,


 


 


 




תגובות