רכיבים
6 חתיכות של פילה אמנון
1 כף קמח
1 ביצה
תרסיס שמן
תבלינים
כמון
פלפל שחור טחון
מלח
אופן ההכנה
לשים בקערה את הביצה הקמח והתבלינים לפי הטעם ולערבב היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה
להוסיף את חתיכות פילה האמנון ולעטוף אותם עם הבלילה
לחמם תנור בחום של 200 מעלות טורבו
לשים את חתיכות הדג בתבנית עם נייר אפייה מעל
לרסס מעל הדגים בתרסיס שמן כדי שיקבלו קריספיות וצבע
לאפות כחצי שעה או עד שהדגים מקבלים צבע זהוב
תגובות
הוסף רשומת תגובה