הרכיבים
10 חתיכות של פרגיות
1 כף קמח
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן
2 כוסות מים
תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
חותכים את הפרגיות לשני חצאים
מוסיפים לסיר שטוח 2 כפות שמן ושמים את חתיכות הפרגיות עד שהן מקבלות צבע בהיר
סוחטים את חצי הלימון לתוך הסיר
מוספים את התבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב
לוקחים קערה שמים כף קמח ו2 כוסות מים ומערבבים היטב עד שנוצרת בלילה חלקה
מוסיפים את הבלילה לסיר
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות עד שהרוטב הופך להיות סמיך
10 חתיכות של פרגיות
1 כף קמח
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן
2 כוסות מים
תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
חותכים את הפרגיות לשני חצאים
מוסיפים לסיר שטוח 2 כפות שמן ושמים את חתיכות הפרגיות עד שהן מקבלות צבע בהיר
סוחטים את חצי הלימון לתוך הסיר
מוספים את התבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב
לוקחים קערה שמים כף קמח ו2 כוסות מים ומערבבים היטב עד שנוצרת בלילה חלקה
מוסיפים את הבלילה לסיר
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות עד שהרוטב הופך להיות סמיך
תגובות
הוסף רשומת תגובה