רכיבים
1 בצל גדול
1 קופסת שימורים של פטריות
1 קופסת שימורים של תירס
1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
1 שקית בורגול
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח
הוראות הכנה של הבורגול
שמים את הבורגול בקערה ושופכים 2 כוסות מים רותחים
לאחר חצי שעה שהבורגול מקבל נפח ומתנפח
שופכים את הבורגול למסנן ומשאירים לייבוש חצי שעה
הוראות הכנה של ירקות
קוצצים בצל גדול ושמים בסיר שטוח
מוסיפים לסיר 2 כפות שמן
מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, התירס,האפונה והגזר
מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב
מבשלים כחצי שעה
שופכים את כל הירקות על גבי הבורגול המסונן ומערבבים היטב
1 בצל גדול
1 קופסת שימורים של פטריות
1 קופסת שימורים של תירס
1 קופסת שימורים של אפונה וגזר
1 שקית בורגול
2 כפות שמן
תבלינים
כמון
כרכום
פלפל שחור
מלח
הוראות הכנה של הבורגול
שמים את הבורגול בקערה ושופכים 2 כוסות מים רותחים
לאחר חצי שעה שהבורגול מקבל נפח ומתנפח
שופכים את הבורגול למסנן ומשאירים לייבוש חצי שעה
הוראות הכנה של ירקות
קוצצים בצל גדול ושמים בסיר שטוח
מוסיפים לסיר 2 כפות שמן
מטגנים עד להזהבה ומוסיפים את הפטריות, התירס,האפונה והגזר
מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומערבבים היטב
מבשלים כחצי שעה
שופכים את כל הירקות על גבי הבורגול המסונן ומערבבים היטב
תגובות
הוסף רשומת תגובה