פאי כרובית - מתכון לטבחים צעירים

לפני הכנת המתכון  להסתכל לפני כן על תמונת המתכון המקורי כדי לראות אילו כלים צריך להשתמש 

חומרים ל-6 מנות
כוס וחצי קמח
150 גרם מרגרינה 
ביצה
3 כפות מים קרים.
חצי ראש כרוב
בצל בינוני
3 כפות עמילן תירס
כף אבקת מרק בצל
מעט פלפל
מעט מלח

אופן ההכנה 
שמים בקערה 100 גרם מרגרינה 
ביצה, מים קרים ומעט מלח. לשים היטב.את החומרים בקערה עד שמתקבל בצק: אם.הבצק יבש מידי מוסיפים מעט מים.
משמנים את העיגולים בתבנית האפיה.מחלקים את הבצק ל- 12 כדורים שוים.מרדדים 6 כדורי בצק בעזרת מערוך,
לעיגולים.
מניחים כל עיגול הבצק על גבי העוגולים.שבתבנית. מהדקים את הבצק אל התבנית.כך שיקבל את צורתה.
מפרידים  את הכרובית לפרחים קטנים.מרתיחים בסיר מים ומבשלים כ- 5-3 דקות.
חותכים את הבצל לקוביות קטנות.שמים במחבת 50 גרם חמאה ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומזהיב.
מערבבים בכוס עמילן תירס, אבקת מרק,מעט מלח ופלפל. מוסיפים כוס מים.ובוחשים במהירות עד שכל האבקה נמסה.
שופכים את התערובת למחבת ומביאים.לרתיחה. מבשלים עד שהתערובת הופכת.לשמיכה.
מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים.שמים בכל עיגול 2 כפות מילוי.
.מרדדים את ששת העיגולים הנותרים לעלים.דקים. מניחים כל עלה מעל הכרובית,מהדקים ומצמידים לשיכבת הבצק.
התחתונה. בסכין חדה חותכים את שאריות.הבצק
-אופים בחוס בינוני-גבוה כ- 20 דקות עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתבנית.ומגישים חם


המתכון המקורי 


תגובות