בגבינה מלוחה שרשום עליה באדום נתרן בכמות גבוהה מראה על מליחות גבוהה גבינה
ברוב הגבינות המלוחות זה מגיע בגביע שבתוכו יש מים מלוחים שמכסים את הגבינה
לטעם הרבה אנשים הגבינה מלוחה מדי והם יכולים להשתמש בה רק לבישול או אפייה כדי למתן את המליחות
אבל זה לא חייב לבחור באפשרות הזו ישנה דרך אחרת למתן את המליחות
אם שופכים את המים שנמצאים בתוך הגבינה ושמים במקום מים רגילים מהברז המליחות הופכת למליחות מתונה ונסבלת
אפשר עכשיו להשתמש בה למריחה על לחם או לאכול אותה סתם כך
ניסיתי וזה עבד
תנסו גם אתם
תגובות
הוסף רשומת תגובה