לזניה לעצלנים
מתכון של אורלי לידור
החומרים:
1 חבילת אטריות מרובעות
1 גביע גבינת קוטג'
2 ביצים
4 כפות קטשופ
כף אורגנו
גבינה צהובה פרוסה
אופן ההכנה:
להרתיח מים בסיר עם כפית מלח, להכניס את האטריות ולבשל עשר דקות.
להכניס למסננת, לשטוף את האטריות במים קרים. להכניס בחזרה לסיר את האטריות ולהוסיף את כל החומרים פרט לגבינה הצהובה ולערבב.
לקחת תבנית פיירקס, למרוח מרגרינה ולהכניס את כל התערובת. לקחת את הגבינה הצהובה ולשים על התערובת, להכניס לתנור בחום בינוני. הלזניה מוכנה כאשר הגבינה מזהיבה (כחצי שעה).
תגובות
הוסף רשומת תגובה