לזניה של גבינה צהובה ורוטב עגבניות

 לזניה של גבינה צהובה ורוטב עגבניות

מתכון של זיו גרנט

החומרים:

2 חבילות דפי לזניה מוכנים (ניתן לקנות בכל סופר או מכולת - שלא צריכים בישול מוקדם!

יש כאלו שכן צריכים בישול מוקדם - לא בבית ספרנו!

4-3 חבילות גוש חלב לעצלנים או פרוסות גבינה צהובה טובה יותר למשקיעים

רוטב הספגטי מהמתכון הקודם

אופן ההכנה:

משמנים תבנית קטנה (לא של עוגה ענקית - משהו קטן יותר) ופורסים בתוכה שכבת דפי לזניה, שכבת רוטב, שכבת גבינה וחוזר חלילה, עד שנגמרים החומרים, השכבה הסופית צריכה להיות גבינה.

מכניסים לתנור או טוסטר אובן ואופים למשך חצי שעה עד 3/4 שעה (תלוי בתנור) עד שדפי הלזניה מוכנים (כשהטקסטורה והצבע שלהם הם כמו של ספגטי מבושל).





תגובות