הפשרת דגים - pinterest

מנסיוני הקודם להפשיר דג על שיש של המטבח זה לא רעיון כל כך טוב
כשהדגים מופשרים יותר מדי אי אפשר לעבוד איתם כי הם עלולים להתפרק
אם רוצים לנקות אותם מקשקשים ולחתוך אותם צריך שהדגים יהיו חצי מופשרים כדי שאפשר לעבוד איתם
אחת הדרכים שאימצתי לעצמי לא מפשירים לילה קודם את הדגים על ידי כך שמעבירים אותם מהמקפיא למקרר ושם הם מפשירים בהדרגה לפעמים הנוזלים של הדגים גורמים לריח רע במקרר
ברגע שמחליטים לבשל את הדגים או לטגן אותם מה שלא יהיה
מוציאים את הדגים מהמקפיא ישר לקערה מרובעת ושופכים מים רותחים מהברז לתוך הקערה
אחרי חמש דקות הדגים חצי מופשרים כך אפשר לנקות אותם או לחתוך אותם
אם הדגים מראש נקיים וחתוכים אפשר לשפוך את המים ולשים מים רותחים חדשים מהברז
שוב אחרי חמש דקות לשפוך את המים ולמלא את הקערה במים רותחים
אחרי שלוש פעמים הדגים מופשרים לגמרי ואפשר לעבוד איתם




תגובות