למתן את המתוק - pinterest

סוף עונת האביב והבננות מבשילות מהר מאוד מהחום של החמסינים שפוקדים את האביב לפני בוא הקיץ
אני מתבוננת בבננות והן אוטוטו מבשילות ומשחירות
לקחתי את הבננות והקפאתי אותן
חשבתי מה אפשר לעשות עם בננות קפואות ונזכרתי שאפשר לעשות גלידה מפרי קפוא
קניתי חפיסת שוקולד שיהיה מתוק וטעים וגם חלב שקדים לריכוך הגלידה
שמתי בבלנדר הארוך את הבננות את חפיסת השוקולד הפרווה וגם מעט מחלב השקדים
רציתי לעשות גלידה פרווה
רק לא לקחתי בחשבון שהטעמים יכולים להיות כל כך חזקים
יצא לי גלידה מתוקה עד מאוד
הבננות כשלעצמן מתוקות
השוקולד יש בו גם סוכר
חלב השקדים ממותק בגלל המרירות שלו
עכשיו מה עושים ? אני שואלת את עצמי
איך אני הופכת גלידה כל כך מתוקה לפחות מתוקה?
הוספתי לגלידה כוס חלב לא עזר המתיקות נשארה אותו הדבר
הוספתי לגלידה גביע יוגורט גם זה לא עזר המתיקות לא השתנתה
אז מה הפתרון באמת למיתון המתוק המתוק הזה?
נזכרתי שכנגד מתוק צריך לבוא אולי מריר?
הסתכלתי מסביבי במטבח וראיתי קפה מגורען ששותים לבוקר
הוספתי כפית מהקפה
ערבבתי
טעמתי
והופ!! המתוק כבר לא מתוק כל כך
המרירות של הקפה מיתנה את המתיקות של הגלידה
סיפור נחמד עם טיפ בחינם



תגובות