בישול סלק בתנור - pinterest

בגלל שהסלק הוא ירק שדורש הרבה זמן בישול
סלק שמבשלים אותו במים מאבד את הטעם שלו החזק
צורת האידוי בתנור היא הדרך הנכונה לשמור על הטעמים
לוקחים נייר כסף עוטפים את הסלקים בנייר הכסף וסוגרים היטב מכל הצדדים
שמים בתנור בחום של 200 מעלות בטורבו במשך שעה או יותר עד שהסלקים מתרככים היטב
מצאתי עוד דרך לנצל את הבישול של הסלקים
בינתיים אפשר בד בבד להכניס עוד מאפים לתנור ולאפות אותם וכך לחסוך בזמן
בצורה הזו בינתיים שהסלקים נמצאים בתחתית התנור
שמתי דגים בתנור
אחר כך הכנסתי עוף בתנור
לאחר מכן אפיתי עוגה
וכל הזמן הזה הסלקים מתבשלים
אין חשש שהסקלים יישרפו כי הם עטופים בנייר כסף


סלקים עטופים בנייר כסף מבושלים בתנור

תגובות