יש את הגרסה האחת שמטגנים את החצילים
אם רוצים גרסה יותר רזה ובריאה
חותכים את החצילים לעיגולים
שמים את החצילים בתבנית אפיה עם נייר אפיה מעל
אופים את החצילים בחום של 200 מעלות בטורבו כך שכל החצילים יאפו באופן שווה
לאחר חצי שעה כשהחצילים הופכים להיות זהובים בקצה
מוציאים את החצילים מהתנור ומתבלנים כמו בהוראות שבפוסט

אם רוצים גרסה יותר רזה ובריאה
חותכים את החצילים לעיגולים
שמים את החצילים בתבנית אפיה עם נייר אפיה מעל
אופים את החצילים בחום של 200 מעלות בטורבו כך שכל החצילים יאפו באופן שווה
לאחר חצי שעה כשהחצילים הופכים להיות זהובים בקצה
מוציאים את החצילים מהתנור ומתבלנים כמו בהוראות שבפוסט
תגובות
הוסף רשומת תגובה