איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

רוטב פסטה או מקרוני עם טונה

הרכיבים
6 עגבניות
1 בצל גדול
1 קופסת טונה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות שמן

התבלינים
מלח
פלפל שחור
כפית בזיליקום יבש
פפריקה מתוקה

אופן ההכנה
מקלפים  את הבצל וחותכים לחתיכות  קטנות ומכניסים לסיר עם שתי כפות שמן עד להזהבה
מקלפים את העגבניות וחותכים לריבועים קטנים ולהוסיף לבצל שבסיר
להוסיף את התבלינים לפי הטעם מערבבים ונותנים לעגבניות להתרכך
לאחר שהעגבניות התרככו מוסיפים את הטונה ומערבבים היטב
מוסיפים את רסק העגבניות אם  התערובת סמיכה מדי בגלל הרסק יש להוסיף עוד חצי כוס מים עד להרתחה

רוטב טונה