איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

תוספת טעם לתירס

כשרוצים לאכול תירס טרי מבושל במים
תמיד רוצים להוסיף מלח ולפעמים מגזימים עם הכמות
במקום המלח אפשר למרוח על התירס חמאה מלוחה
כשהתירס עדיין חם כך החמאה נמסה בקלות והמריחה קלה יותר
החמאה מוסיפה טעם נהדר ומלוח גם



תירס חם עם טעם של חמאה