איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

יין תירוש מתוק

בדרך כלל יין תירוש מתוק קונים לחגים במיוחד לחג פסח
בחג הזה שותים הרבה יין מתוק גם בגלל הסיבה שיש ילדים מסביב לשולחן
אחרי החג נשאר המון יין מתוק שלא יודעים מה לעשות איתו
או שזורקים לפח את היין או אפשר לנצל אותו
אחד הדברים שאפשר לעשות הוא להשתמש ביין המתוק לנוזלים בעוגות
כשיש עוגה שבמתכון כתוב מיץ מתוק ובאותו רגע חסר מיץ בבית
אפשר לשלוף את היין ולהשתמש בו כנוזל בעוגה
זה משבח את טעם העוגה וגם היין עובר שימוש חוזר


יין תירוש מתוק