איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

לחם יבש

כשהלחם כבר לא טרי מהיום להיום
והוא מתייבש והופך לגומי ולא אכיל
כדי לחדש את הטריות של הלחם
מרטיבים את הלחם תחת הברז
מכניסים לתנור על גבי תבנית
לחום של 200 מעלות בטורבו
לאחר שמריחים את ריח הלחם והלחם הופך לזהוב
מוציאים את הלחם מהתנור
הלחם הופך להיות טרי כמו שהיה
הוא רך מבפנים וקריספי מבחוץ