מרק תירס חלבי

 מרק תירס חלבי מתכון של איטה שחר


החומרים:

2 בצלים גדולים

מעט שמן

5 גרם מרגרינה

2 כפות קמח

כף גדושה אבקת מרק עוף פרווה

4 תפוחי-אדמה

קופסת תירס גדולה

10 כוסות מים

קורט פלפל לבן

2 כוסות חלב


אופן ההכנה 

מטגנים את הבצל הקצוץ עם השמן והמרגרינה.

כשזהוב/חום, מוסיפים את הקמח ומערבבים.

מוסיפים לאט, תוך כדי בחישה את המים ואבקת מרק בטעם עוף.

פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות דקות חצויות ומוסיפים לסיר.

מבשלים, תוך בחישה מדי פעם עד שתפוחי-האדמה כמעט רכים.

מוסיפים את התירס ושאר התבלינים, מבשלים עוד מעט והמרק מוכן!!!


 


 

תגובות