מרק תירס חלבי מתכון של איטה שחר
החומרים:
2 בצלים גדולים
מעט שמן
5 גרם מרגרינה
2 כפות קמח
כף גדושה אבקת מרק עוף פרווה
4 תפוחי-אדמה
קופסת תירס גדולה
10 כוסות מים
קורט פלפל לבן
2 כוסות חלב
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ עם השמן והמרגרינה.
כשזהוב/חום, מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים לאט, תוך כדי בחישה את המים ואבקת מרק בטעם עוף.
פורסים את תפוחי-האדמה לפרוסות דקות חצויות ומוסיפים לסיר.
מבשלים, תוך בחישה מדי פעם עד שתפוחי-האדמה כמעט רכים.
מוסיפים את התירס ושאר התבלינים, מבשלים עוד מעט והמרק מוכן!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה