מרק סיני


מרק סיני מתכון של איטה שחר


החומרים:
חבילת לקט ירקות = יפני/סיני קפוא
כף גדושה אבקת מרק עוף (אפשר פרווה)
5 כפות רוטב סויה
3 כפות חומץ
קורט סוכר
פלפל שחור
2 ביצים
2 כפות קורנפלור

אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר שיכול להכיל את הירקות.
כשרותח, מוסיפים אבקת מרק עוף ואת הירקות.
מוסיפים את שאר התבלינים, כולל הקורנפלור המומס במעט מים.
מערבבים את הביצים עם מעט מים ומוסיפים לאט, תוך כדי בחישה לסיר ,

והמרק מוכן!!1









תגובות