מרק תרד קר או חם

 מרק תרד (קר או חם) | מתכון של צילה גודרוב-ויצמן

קישור לתמונה המקורית לחצו על התמונה  

החומרים:

2 קופסא תרד קצוץ

2 תפוחי אדמה

2 גזרים

1 בצל

2 כפית מלח לימון

3 כפות אבקת מרק עוף פרווה (רק למרק חם)

ביצה קשה

שמיר

שמנת

מלח

אופן ההכנה

  לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות. לחתוך את הגזר לפלחים דקים לקלף בצל. את כל הירקות הללו לשים בסיר מלא מים (3.5 עד 4 ליטר) ולבשל עד שהכל כמעט רך

להוסיף את התרד, להוסיף מלח לפי הטעם וחצי כפית מלח לימון .

אם עושים מרק חם, מוסיפים את אבקת המרק בזמן שמוסיפים את התרד.

לקרר את המרק אם רוצים להגיש מרק קר.

בעת ההגשה - לשים בכל צלחת חצי ביצה חתוכה, שמיר קצוץ, כף שמנת ולהגיש.



 


 


 


 


 


 

תגובות