מרק פטריות

מרק פטריות מתכון של איטה שחר

מרק פטריות ביתי. צילום: עז תלם

החומרים:
5 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות
100 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מיץ מלימון שלם
10-15 כוסות מים

אופן ההכנה:
מבשלים יחד את המים עם אבקת מרק הפטריות, תוך כדי בחישה,
כשרותח, מוסיפים את הפטריות ואת החמאה.
לאחר מספר דקות מוסיפים את מיץ הלימון.
טועמים ומשפרים את הטעם לפי הצורך, והמרק מוכן!!!
אפשר להגיש עם עירית קצוצה למעלה.




תגובות