חמיצת כרוב

חמיצת כרוב מתכון של איטה שחר



החומרים:
קופסת כרוב כבוש
קופסא קטנה רסק עגבניות
שני תפוחי-אדמה
חצי חבילה מרגרינה
שתי כפות אבקת מרק עוף (אפשר פרווה)
4 כפות סוכר
פפריקה חריפה
10-15 כוסות מים

אופן ההכנה
מבשלים את הכרוב הכבוש עם רסק העגבניות ועם כמות מים שתכסה את הכרוב.
בסיר אחר מבשלים במקביל את תפוחי-האדמה עם שאר המים.
כשתפוחי-האדמה מוכנים, שופכים אותם יחד עם המים לסיר הכרוב. 
מוסיפים את המרגרינה ושאר התבלינים, משאירים לרתוח עוד דקות מספר.

והמרק מוכן!!!




תגובות