חמיצת כרוב מתכון של איטה שחר
החומרים:
קופסת כרוב כבוש
קופסא קטנה רסק עגבניות
שני תפוחי-אדמה
חצי חבילה מרגרינה
שתי כפות אבקת מרק עוף (אפשר פרווה)
4 כפות סוכר
פפריקה חריפה
החומרים:
קופסת כרוב כבוש
קופסא קטנה רסק עגבניות
שני תפוחי-אדמה
חצי חבילה מרגרינה
שתי כפות אבקת מרק עוף (אפשר פרווה)
4 כפות סוכר
פפריקה חריפה
10-15 כוסות מים
אופן ההכנה
מבשלים את הכרוב הכבוש עם רסק העגבניות ועם כמות מים שתכסה את הכרוב.
אופן ההכנה
מבשלים את הכרוב הכבוש עם רסק העגבניות ועם כמות מים שתכסה את הכרוב.
בסיר אחר מבשלים במקביל את תפוחי-האדמה עם שאר המים.
כשתפוחי-האדמה מוכנים, שופכים אותם יחד עם המים לסיר הכרוב.
מוסיפים את המרגרינה ושאר התבלינים, משאירים לרתוח עוד דקות מספר.
והמרק מוכן!!!
והמרק מוכן!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה