מרק קישואים מוקרם

 מרק קישואים מוקרם מתכון של רחל בן-שחר

                                                                                                             צילום: shutterstock)

                                                                       

החומרים:

5 קישואים חתוכים לעיגולים (ניתן להחליף את הקישורים בתירס או פטריות)

1 בצל

1 שמנת מתוקה

4 כפות מרק פטריות.

3 כפות מרק עוף

4 כפית אגוז מוסקט

קורט פלפל שחור או לבן

3 ליטר מים

אופן ההכנה

לטגן בסיר בצל עם הקישואים עד שישחים. לטחון בבלנדר ולהוסיף את הבלילה בחזרה לסיר הטיגון.

לערבב עם מזלג בקערה קטנה את כל התבלינים וכוס מים קרים, בכדי לא ליצור גושים, ולהוסיף לסיר הבישול,

להוסיף את המים הרתוחים לסיר הבישול. לבשל כ- 20 דקות, לאחר מכן להוסיף את השמנת המתוקה ל- 3 דקות ולערבב.


 


 


תגובות