מרק עגבניות מתכון של סימה בכר
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טובהחומרים
בצל גדול קצוץ
2 עגבניות אדומות קלופות
2 כפות אבקת מרק עוף
פלפל שחור
הרבה שמיר קצוץ
סלרי קצוץ (רק העלים הדקים, לא גבעולים)
מעט מלח
מעט סוכר
קופסת רסק עגבניות
2 כוס אורז
אופן ההכנה
לאדות בסיר את הבצל ושתי העגבניות. להוסיף כ- 3/4 סיר מים ואת יתר החומרים ולבשל כשעה.
כשמתקרר קצת, טוחנים את המרק במערבל ידני או בבלנדר.
ממיסים בסיר 50 גרם מרגרינה. מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים
מוסיפים המרק לסיר ומרתיחים.
להוסיף את האורז ולבשל כ- 15 דקות נוספות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה