מרק עגבניות

 מרק עגבניות מתכון של סימה בכר

צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב


החומרים

בצל גדול קצוץ

2 עגבניות אדומות קלופות

2 כפות אבקת מרק עוף

פלפל שחור

הרבה שמיר קצוץ

סלרי קצוץ (רק העלים הדקים, לא גבעולים)

מעט מלח

מעט סוכר

קופסת רסק עגבניות

2 כוס אורז

אופן ההכנה

לאדות בסיר את הבצל ושתי העגבניות. להוסיף כ- 3/4 סיר מים ואת יתר החומרים ולבשל כשעה.

כשמתקרר קצת, טוחנים את המרק במערבל ידני או בבלנדר.

ממיסים בסיר 50 גרם מרגרינה. מוסיפים 2 כפות קמח ומערבבים

מוסיפים המרק לסיר ומרתיחים.

להוסיף את האורז ולבשל כ- 15 דקות נוספות.


 


 

תגובות