איך נוצר הבלוג?

הבלוג נוצר בעקבות השאלות ששאלו אותי הילדים איך מכינים אוכל זה או אחר
במקום לענות כל פעם מחדש החלטתי לפתוח בלוג אוכל
אפשר לומר שזו היא מין צוואה טעימה חמה ואוהבת שלא קשורה לכסף אלא קשורה לנשמה וללב

פלאפל ביתי אפוי בתנור

במקום לטגן את כדורי הפלאפל אפשר לכדרר אותם ביד ולהכניס אותם בתנור
בחום של 200 מעלות בטורבו עד שהכדורים מזהיבים
הם יהיו קצת יותר קשים מהגרסה המטוגנת אבל לא פחות טעימים


פלאפל אפוי בתנור עם טחינה וזיתים בצד