מרק אורז ועגבניות

בימים סוערים אלה של גשם וסופות רעמים כמה טוב להתכרבל בשמיכה ולשתות מרק חם שמחמם את הלב וגם את הגוף

הרכיבים
בצל גדול קצוץ דק
כוס אורז שטוף היטב
4 כפות רסק עגבניות
עצמות עוף (לטעם)
2 כפות שמן

תבלינים
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מעט כמון
מלח לפי הטעם


אופן ההכנה 
מטגנים היטב את הבצל עד שמשחים עם שתי כפות שמן רגיל
מוסיפים מים עד שליש הסיר עם 4 כפות רסק עגבניות ותבלינים
וגם מוסיפים חתיכת עוף לא משנה מאיזה חלק אפילו עצמות שנשארו מעוף שהוסר מעליו הבשר זה רק בשביל להדגיש את הטעם של המרק (במקום אבקת מרק שאני ממש לא אוהבת להשתמש בה)
מחכים עד שהמים יגיעו לרתיחה
מוסיפים את כוס האורז וממשיכים לבשל עוד רבע שעה
לכבות את האש בשלב זה ולהשאיר את הסיר על האש החום ממשיך לבשל את האורז
אין צורך לבשל הרבה את המרק כי ככל שהמרק מתבשל האורז הופך ליותר ויותר סמיך ואז מקבלים מין עיסה ולא מרק
אם קורה שהאורז הופך לעיסה אפשר להוסיף עוד מים ולהמשיך להרתיח את המרק עד שהתוצאה שהאורז הופך למייימי יותר ולא סמיך מדי


בתיאבון !!!!!!!!!!!!








תגובות