מרק קישואים כרפס וסלק אדום מתכון של ברוריה מזרחי
התמונה פורסמה באתר של השף הלבן
החומרים:6 עגבניות אדומות
1 בצל גדול
פלפל שחור
מלח
4 כפות שמן
4 קישואים חתוכים לקוביות
1 סלק אדום חתוך לקוביות
כרפס
אפשרי: קוביות גזר, לימון
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
מגרדים את העגבניות עם מגרדת. קוצצים את הבצל. מאדים בסיר על השמן ומתבלים במעט פלפל שחור וקצת מלח.
מוסיפים חצי סיר מים. מוסיפים את הירקות וכ4-3- עלי כרפס (יחד עם הגבעולים) אפשר גם להוסיף 2 כפות רסק עגבניות. מרתיחים ומבשלים
עד שהירקות רכים. אם רוצים מרק חמוץ סוחטים מיץ משני לימונים ומוסיפים לסיר.
אפשר להוסיף לסיר קובה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה