מרק קישואים כרפס וסלק אדום

 מרק קישואים כרפס וסלק אדום מתכון של ברוריה מזרחי

התמונה פורסמה באתר של השף הלבן 

החומרים:

6 עגבניות אדומות

1 בצל גדול

פלפל שחור

מלח

4 כפות שמן

4 קישואים חתוכים לקוביות

1 סלק אדום חתוך לקוביות

כרפס

אפשרי: קוביות גזר, לימון

2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה:

מגרדים את העגבניות עם מגרדת. קוצצים את הבצל. מאדים בסיר על השמן ומתבלים במעט פלפל שחור וקצת מלח.

מוסיפים חצי סיר מים. מוסיפים את הירקות וכ4-3- עלי כרפס (יחד עם הגבעולים) אפשר גם להוסיף 2 כפות רסק עגבניות. מרתיחים ומבשלים

עד שהירקות רכים. אם רוצים מרק חמוץ סוחטים מיץ משני לימונים ומוסיפים לסיר.

אפשר להוסיף לסיר קובה.


תגובות