אין צורך בעצם להוסיף סוכר אם מוסיפים רכיבים שהם מתוקים בצורה טבעית ואז חוסכים את הצריכה הגבוהה של הסוכר שלא טובה לבריאות
הרכיבים
4 כוסות קמח (אפשר גם קמח מלא)
1 שקית אפיה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס שקדים קצוצים
חצי כוס צימוקים
100 גרם שוקולד מריר מגורר בפומפייה
2 ביצים
1 כוס סילאן (דבש תמרים)
2 כפות ליקר שקדים
1 כוס שמן
קורט מלח
אופן ההכנה
מדליקים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות
שמים את כל החומרים בקערה גדולה מערבבים ולשים היטב עד לקבלת מירקם אחיד
אם הבצק עדיין רך מאוד אפשר להוסיף עוד קצת קמח עד שהתערובת תתגבש לבצק אחיד שלא נדבק בידיים
אפשר לרדד את הבצק וליצור צורות מהבצק או אפשר פשוט ליצור כדורים קטנים עם הידיים ולהניח אותם על תבנית אפייה שעליה מונח נייר אפייה
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות
הרכיבים
4 כוסות קמח (אפשר גם קמח מלא)
1 שקית אפיה
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס שקדים קצוצים
חצי כוס צימוקים
100 גרם שוקולד מריר מגורר בפומפייה
2 ביצים
1 כוס סילאן (דבש תמרים)
2 כפות ליקר שקדים
1 כוס שמן
קורט מלח
אופן ההכנה
מדליקים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות
שמים את כל החומרים בקערה גדולה מערבבים ולשים היטב עד לקבלת מירקם אחיד
אם הבצק עדיין רך מאוד אפשר להוסיף עוד קצת קמח עד שהתערובת תתגבש לבצק אחיד שלא נדבק בידיים
אפשר לרדד את הבצק וליצור צורות מהבצק או אפשר פשוט ליצור כדורים קטנים עם הידיים ולהניח אותם על תבנית אפייה שעליה מונח נייר אפייה
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 20 דקות
תגובות
הוסף רשומת תגובה