עוגת שוקולד עם ציפוי


הרכיבים

לתערובת העוגה 
4 ביצים
1 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
7 כפות קקאו
1 כפית נס קפה

לערבב את כל הרכיבים בקערה לפי סדר המצרכים ולאפות בחום של 180 מעלות
מדי פעם לבדוק עם קיסם אם העוגה אפויה
ברגע שהקיסם יוצא יבש אפשר להוציא את העוגה מהתנור

לציפוי העוגה 
רבע חבילת מרגרינה
5 כפות קקאו
יין אדום כמות של פקק הבקבוק
7 כפות מים
חצי כוס סוכר
להמיס על האש עד לקבלת מרקם אחיד ללא גושים

לשפוך על העוגה האפויה את תערובת הציפוי ולמרוח במרית

המתכון המקורי 



תגובות