כמה קטנים ככה טעימים!
החומרים:
3 קופסאות סרדינים
מלח,
פלפל
מיץ משלושה לימונים
מיץ משלושה לימונים
6 ענפי רוזמרין
5 פרוסות לימון
5 פרוסות לימון
2 שיני שום חתוכות לפרוסות
חצי כוס קמח
חצי כוס קמח
חצי כוס שמן זית לתחמיץ
שמן זית לטיגון עמוק
אופן הכנת הדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח. מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק.
מניחים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנת התחמיץ:
שופכים שמן זית לסיר. מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל.
מטגנים קלות. מוסיפים את מיץ הלימון. מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.
שמן זית לטיגון עמוק
אופן הכנת הדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח. מטגנים את הדגים במחבת רחבה בשמן זית עמוק.
מניחים על גבי צלחת הגשה.
אופן הכנת התחמיץ:
שופכים שמן זית לסיר. מוסיפים את הרוזמרין, השום, פרוסות הלימון, המלח והפלפל.
מטגנים קלות. מוסיפים את מיץ הלימון. מסירים מהאש ויוצקים ע"ג הדגים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה